|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 29 de gener de 2016

El Quart Cinturó, eliminat del POUM de Cardedeu

El ple de febrer es farà a les 16 h per visualitzar la predisposició de l'Ajuntament de Cardedeu a la iniciativa de la reforma horària.
El Ple de Cardedeu ha aprovat l'eliminació de la reserva viària del Quart Cinturó del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Cardedeu (POUM). L'acord, adoptat per unanimitat de tots els grups polítics, servirà per endreçar i actualitzar el POUM, ja que no hi ha cap instància superior que el contempli. De fet, el Pla territorial metropolità de Barcelona aprovat pel Parlament de Catalunya l'abril de 2010 ja no preveu aquesta infraestructura mes enllà del tram d'Abrera a Granollers. El Ministeri de Foment també ha informat favorablement a l'eliminació de la reserva del Quart Cinturó del POUM.

D'altra banda, el Ple municipal del mes de febrer es farà a les 16 h de la tarda en comptes de l'hora habitual de les 19 h. L'acord s'emmarca en la voluntat i predisposició de l'Ajuntament de Cardedeu amb la reforma horària, una iniciativa que vol incidir en la reforma dels horaris de manera que s'assoleixi l'adaptació a uns temps més humans i cívics.

Des del paper exemplificador que pot tenir l'Ajuntament, el canvi d'horari del Ple de febrer vol ser un primer senyal de predisposició en l'adaptació d'agendes i celebració d'actes públics en horaris que comportin més benestar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: