|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 7 de març de 2019

El punt de càrrega de vehicles elèctrics ja està en funcionament

El punt permet carregar gratuïtament dos cotxes al mateix temps, i per utilitzar-lo cal descarregar-se i donar-se d'alta a l'aplicació EVcharge.

El punt de càrrega de vehicles elèctrics del carrer Doctor Klein, davant la Biblioteca, ja està operatiu després que la companyia Endesa hagi finalment donat accés a la xarxa elèctrica. La instal·lació d'aquest punt de càrrega va ser l'opció més votada als pressupostos participatius de 2018 dins l'apartat de propostes petites fetes per l'equip de govern.

El punt té dues connexions de càrrega semiràpida amb corrent alterna (entre 4 i 6 hores), on s'hi poden carregar dos cotxes al mateix temps. El consistori l'ha instal·lat perquè en facin un ús gratuït tant la ciutadania com les empreses que ho necessitin, i s'emmarca en les actuacions de promoció de la mobilitat sostenible i de l'ús d'energies renovables, i per reduir l'emissió de gasos contaminants.

Per fer ús de l'estació cal descarregar-se l'aplicació EVcharge i donar-se d'alta. Les persones residents a Cardedeu també podran sol·licitar, en breu, la targeta d'accés a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, tot i que és preferible fer ús de l'aplicació.

El punt de càrrega de vehicles elèctrics està adherit a l'Aliança de Municipis de l'Institut Català d'Energia, cosa que permet a les persones usuàries accedir a qualsevol estació de recàrrega de Catalunya fent servir les targetes emeses pels ajuntaments de l'Aliança.

Avantatges fiscals per a l'ús de vehicles elèctrics
L'Ajuntament de Cardedeu ofereix una bonificació del 75% de la quota de l'Impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) per als vehicles elèctrics, bimodals i híbrids.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: