|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 25 de juliol de 2014

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor de l'Ajuntament dóna d'alta el primer empresari individual

Els punts PAE permeten constituir les formes jurídiques més habituals.
El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) ha tramitat la primera alta d'activitat, després d'esdevenir Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE). Els punts PAE permeten constituir, de manera telemàtica i gratuïta, les formes jurídiques més habituals: autònoms, SL i SLNE. El CSETC, doncs, ha donat d'alta Judit González, que oferirà serveis de psicologia i psicopedagogia a Cardedeu com a empresària individual. Ha realitzat el tràmit administratiu de constitució de l'empresa mitjançant el Document Únic Electrònic (DUE).

El punt PAE de l'Ajuntament de Cardedeu s'ha constituït gràcies a un conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. L'objectiu del conveni és facilitar que els ens locals de la província de Barcelona que compleixin unes determinades condicions, puguin esdevenir punt PAE.

Aquest és un servei més que els Centres Locals de Serveis a les Empreses (el CSETC a Cardedeu) poden oferir a les persones emprenedores amb l'objectiu de facilitar l'activitat econòmica i la creació d'empreses.

Més Informació
Enllaç CSETC

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: