|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 16 de novembre de 2015

El projecte Fein@jove del sector agropecuari arriba a la meitat del primer torn de pràctiques

Els alumnes participants al projecte Fein@jove ja han començat les seves pràctiques treballant en equips de cinc persones. El curs compta actualment amb quinze participants de diferents municipis de la comarca.

Després d'unes primeres setmanes on el treball del grup ha estat la tasca principal, ja han entrat en una nova etapa on les seves competències es posen en marxa en un entorn professional. L'elaboració de plats cuinats, la cura del cavall i els seus espais o el cultiu d'agricultura ecològica són algunes de les responsabilitats que estan desenvolupant des del primer dia de pràctiques amb l'ajut de les empreses col·laboradores: la Fundació Viver de Belloch, l'hípica Can Tramp i la granja Can Roger, totes tres de Cardedeu.

El projecte Fein@jove va dirigit a joves d'entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d'inserció laboral i/o acadèmica. L'objectiu principal del projecte és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.

Podeu consultar informació del projecte Fein@jove a l'enllaça adjunt.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: