|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 9 de maig de 2017

El projecte Fein@jove del sector agropecuari comença la darrera fase

Els alumnes participants al projecte fein@jove ja han acabat la fase presencial. Ara ha arribat el moment de posar en pràctica tots els aprenentatges per tal de trobar empreses on incorporar-se a treballar o continuar la seva formació. Durant aquesta nova etapa reben el suport del tutor, que de manera personalitzada els orienta per que puguin assolir els seus objectius.

Els participants valoren especialment la possibilitat de poder estar fent pràctiques en diferents empreses, per a molts d'ells aquestes experiències són de les primeres que tenen en un entorn professional, i poder-les incloure en els seus currículum vitae els dóna un bagatge més ampli i més opcions de trobar feina.

De les diferents accions realitzades durant aquestes pràctiques els participants han destacat el manteniment de parcs i jardins, l'elaboració de productes alimentaris i la cura dels espais destinats als cavalls. La satisfacció d'adonar-se que són capaços de fer diferents feines i de fer-les bé és un dels punts forts del projecte.

Al llarg del projecte s'ha donat servei a 21 joves, dels quals 4 han abandonat, 5 han iniciat altres estudis, 7 estan treballant i 5 continuen en aquesta fase final, en recerca de feina i pendents de fer preinscripció a cicles formatius o a PTT.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: