|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 28 de juliol de 2016

El programa "País km0" de La Xarxa i VOTV s'instal·la a Cardedeu l'11 d'agost

"País km0" s'emetrà des de la plaça de l'Església el divendres 11 d'agost. El magazín radiofònic "La tarda d'estiu" també s'instal·larà a Cardedeu el dimecres 3 d'agost, des de la plaça Flors de Maig.
El magazine d'estiu "País km0", el programa estrella de divulgació i coneixement del territori de La Xarxa i VOTV, dedica l'emissió en directe de divendres 11 d'agost a Cardedeu, coincidint amb l'inici de la Festa Major. A partir de les 18 h, la plaça de l'Església es convertirà en el plató des d'on es farà un programa de contingut exclusivament cardedeuenc, i on es parlarà de la Festa Major, de la intensa activitat cultural i associativa, i del patrimoni modernista, entre d'altres. El programa compta amb la col·laboració de Televisió de Cardedeu.

"País km0" es podrà? seguir a través de VOTV i la resta de televisions locals, així com el canal 159 de Movistar. També el podreu seguir a través de la web de la Xarxa i des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l'etiqueta #Pai?skm0.

El programa de ràdio "La tarda d'estiu", també de La Xarxa, visitarà Cardedeu el dimecres 3 d'agost. Amb un directe de 17 a 19 h, a la plaça Flors de Maig, ens oferiran un magazín radiofònic refrescant on, entre d'altres, es parlarà de la ruta europea del modernisme. El programa comptarà amb una copresentadora de Ràdio Cardedeu.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: