|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dijous, 25 de novembre de 2010

El procés per definir el futur de la plaça de Joan Alsina encara la recta final

L'11 de desembre es farà un taller de propostes pel disseny de la plaça
Un cop detectats els usos i necessitats de la plaça de Joan Alsina, el procés participatiu arriba a la fase de dissenyar com ha de ser la plaça en el futur. Amb aquesta finalitat s'ha programat un taller de propostes participatiu obert a tothom, que es farà el dissabte 11 de desembre, de 10.30 a 14 h, a l'escola Granés. Per a assistir-hi cal confirmar l'assistència per correu electrònic a albatv@cardedeu.cat o al telèfon 93 844 40 04 (Alba).

En aquesta jornada es discutiran els possibles usos i solucions en base a les necessitats i problemes detectats en la fase de diagnosi, que també ha estat elaborada de forma participativa a través de tallers, grups de discussió, jornades i entrevistes amb comerciants, entitats, infants, tècnics i polítics locals.

L'equip universitari del Màster de Participació i Polítiques Locals de la UAB que lidera el projecte prepara també l'eina participativa del quadern de debat familiar. Es tracta d'una iniciativa per a promoure la posada en comú d'idees i opinions de tots els membres de la família o de la llar per tal d'incentivar el debat a l'hora de respondre conjuntament el qüestionari.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: