|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Actes institucionals

Dilluns, 31 de marš de 2014

El president de la Diputaciˇ de Barcelona visita la remodelaciˇ de la diagonal Fiveller i la plaša Marc Viader

Salvador Esteve ha dit que la Diputaciˇ vol "servir els ciutadans a travÚs dels ajuntaments". Les obres han estat finanšades al 100% per la Diputaciˇ de Barcelona.
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha estat aquest dissabte a Cardedeu, visitant el resultat de les obres de remodelació de la diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader. Salvador Esteve ha felicitat la població de Cardedeu, l'Ajuntament i l'Associació de Veïns del Centre de la Vila, per reivindicar la dignificació d'aquest espai i ha assegurat que «Cardedeu guanya avui qualitat de vida, guanya en seguretat i en comoditat, amb un carrer i una plaça que la ciutadania farà seus». També ha dit que aquesta actuació «és un pas endavant per a Cardedeu i per al benestar del nostre país». El president de la Diputació de Barcelona ha refermat el compromís d'aquesta institució amb els governs locals i ha expressat que, «la Diputació fa el possible per ajudar els ajuntaments, a partir de les prioritats polítiques que ens demanen».

Per la seva banda, l'alcaldessa, Calamanda Vila, ha remarcat que «el que hem de fer els governs locals és sumar i administrar amb rigor el que la Diputació, la germana gran, ens facilita. I aquesta obra n'és un bon exemple». La presidenta de l'Associació de Veïns del Centre, Mercè Jubany, ha explicat que s'ha produït «una gran millora en un dels carrers d'entrada al centre, amb la feina de l'Ajuntament i l'esforç de la Diputació de Barcelona, i això no ha comportat cap despesa extra al veïnat».

En relació a la LRSAL (Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local) el president de la diputació ha manifestat que «va en la direcció oposada del que ha fet sempre la Diputació de Barcelona». «No volem tenir més poder, sinó servir els ciutadans a través dels ajuntaments, que saben molt bé què necessiten els ciutadans que els han elegit».

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: