|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 8 de febrer de 2018

El Polígon Sud té desplegada la fibra òptica al 100%

Les empreses del polígon gaudiran de connexions de fibra òptica de fins a 1000Mb. El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, l'operador local Ticae Telecom i l'Associació d'Empresaris dels Polígons.

El Polígon Sud de Cardedeu ja disposa al 100% de fibra òptica amb amples de banda de fins a 1000Mb per donar servei a les empreses d'aquest sector industrial. Un cop finalitzat el desplegament de la fibra, la setmana passada van començar els treballs per connectar empreses, i és previst que a finals d'aquest mes ja n'hi hagi una trentena de connectades.

El desplegament de fibra òptica al Polígon Sud s'ha materialitzat després que fa prop d'un any l'Ajuntament de Cardedeu aprovés el Pla de Desplegament i signés un conveni amb l'operador local Ticae Telecom. Un dels objectius de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Cardedeu és el de millorar els serveis de telecomunicacions als polígons, i per això va col·laborar en el projecte de Ticae Telecom, tant per les condicions del servei com pel model de xarxa comunitària "guifi.net".

L'Ajuntament va decidir col·laborar-hi signant un conveni amb l'operador i posant a la seva disposició les canalitzacions de telecomunicacions de titularitat municipal ja existents, i així facilitar el desplegament de la fibra òptica com recull el Pla de Desplegament. A més, Ticae Telecom també té intenció de desplegar la fibra òptica al polígon Les Aigües al llarg d'aquet 2018.

D'altra banda, darrerament s'han fet diverses millores als polígons del municipi, com la correcció i ampliació de la senyalització i de la mobilitat a tots els sectors industrials, la promoció de la marca Polígons de Cardedeu, nous aparcaments per a vehicles pesants al Polígon Sud, o els directoris d'empreses dels polígons, entre d'altres.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: