|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 1 de juliol de 2016

El Ple de Cardedeu aprova un préstec per a inversions al Complex Esportiu Municipal

El Ple municipal ha aprovat sol·licitar un crèdit extraordinari d'1.104.186 euros per a inversions al Complex Esportiu Municipal (CEM). El crèdit es destinarà, principalment, a la reparació necessària i imprescindible dels vasos de les piscines, i s'aprofitarà per adequar el recinte a les necessitats actuals: creació d'un espai de bar, construcció de tres pistes de pàdel, ampliació de les sales d'activitats esportives, reforma de vestidors, i a d'altres millores generals de les instal·lacions, com per exemple, calefacció per biomassa. Paral·lelament, s'està estudiant el canvi de model de gestió, orientat cap a una gestió del servei més directa per part de l'Ajuntament, que podria ser efectiva al juny de 2017 coincidint amb l'inici de les obres. Aquest punt va ser aprovat per majoria absoluta amb els vots a favor d'ERC (5), la CUP (4) i GpC (1), i en contra de CiU (2), PSC (2) i PP (1).

Durant la sessió plenària, també s'ha aprovat la pròrroga del contracte del servei de neteja dels edificis municipals de Cardedeu amb la Societat Clece S.A. fins a 31 de desembre d'enguany.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: