|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 23 de novembre de 2017

EL PFI-PTT de Cardedeu inicia els tallers, xerrades, treballs de camp, projectes i sortides dins el currículum formatiu

L'alumnat ha fet un taller de sexualitat, ha partitipat en la Setmana de la ciència i, properament, començarà la visita a empreses del municipi.
Els 32 alumnes del PFI de la Mongia han participat en el taller "Sexualitat i riscos derivats" impartit per l'Institut d'Estudi de la Sexualitat i la Parella que organitza cada any l'àrea de Salut pública amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Es tracta de sensibilitzar als joves dels riscos per poder actuar en la prevenció. L'alumnat ha valorat el taller de manera molt positiva. Els ha permès resoldre dubtes, conèixer mètodes anticonceptius i treballar les falses creences o mites sobre la sexualitat. Un altre punt destacat del taller de sexualitat ha estat com establir una relació de parella sana.

D'altra banda, amb motiu de la setmana de la ciència, les persones participants en el curs d'auxiliar en muntatges d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas, han fet un taller al Museu Arxiu Tomàs Balvey on han descobert el món de la ciència des d'un punt de vista proper i divertit. De la mà del divulgador Joan Conchello, els joves han gaudit de la representació real de diferents experiments relacionats amb el so i l'acústica que els han permès descobrir, entendre i comprendre millor com es transmet el so.

Properament, els alumnes del PFI-PTT de la Mongia visitaran empreses del municipi per recollir in situ informació del mercat laboral i dels diferents tipus d'empreses, per desenvolupar així estratègies i recursos personals com l'autonomia o la responsabilitat, entre d'altres.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: