|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 3 de desembre de 2018

EL PFI-PTT d'administratiu participa en les jornades esportives de 6è de primària de les escoles de Cardedeu

Divendres 30 de novembre va tenir lloc al pavelló de Cardedeu la trobada esportiva de 6è de primària que reuneix a totes les escoles de Cardedeu. Setze joves del PTT d'administratiu de la Mongia hi van col·laborar fent de monitors i donant suport als tècnics del pavelló municipal d'esports. Es tracta d'un projecte per fomentar la responsabilitat, l'autonomia, el companyerisme i el treball en equip. L'alumnat del PTT van dinamitzar 240 nens i nenes dividits en 36 grups per practicar mazaball, volei agafat, futbol i bàsquet.

L'objectiu del projecte és promoure l'esport i les relacions socials entre l'alumnat. Els joves del PFI van poder posar-se al lloc del professor per a conduir els grups estimulant l'esport i els seus valors. L'experiència va ser tot un èxit. Els joves del PTT van empatitzar molt amb els nens i nenes i, alhora, van assumir el rol de responsables del grup assignat.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: