|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 4 de novembre de 2013

El periodista i analista de tecnologia Albert Cuesta, protagonista de la xerrada de talent local

Aquest dijous 7 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca
Albert Cuesta serà el protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món que es farà aquest dijous 7 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Albert Cuesta és periodista, analista i conferenciant especialitzat en tecnologies de la informació i electrònica de consum. Edita a elEconomista.es el portal CanalPDA sobre dispositius, serveis i aplicacions mòbils. Col·labora habitualment en premsa (diari Ara), ràdio (El matí de Catalunya Ràdio) i TV (8 al dia amb Josep Cuní), entre d'altres mitjans. Ha rebut diversos premis, l'últim el Premi STIC 2013 al millor blog professional sobre TIC en català. Cuesta també és el promotor de la campanya per la traducció de Twitter al català.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: