|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dijous, 17 de gener de 2013

El Passaport Literari, de la Biblioteca, proposa un repte fotogràfic

Les imatges que suggereixin les lectures es podran penjar a Instagram amb l'etiqueta #passaportliterari.

El Passaport Literari, projecte d'animació lectora de la Biblioteca de Cardedeu, proposa una nova activitat: el repte fotogràfic. A través de la plataforma Instagram es convida els lectors a penjar les imatges que els suggereixin qualsevol de les novel·les que formen part del Passaport Literari. Poden representar la història, els personatges, els paisatges, els sentiments... Les fotografies s'hauran de penjar amb l'etiqueta #passaportliterari i el títol de la novel·la que l'inspira.

El Passaport Literari proposa la lectura compartida d'una selecció de novel·les universals on l'amor (o la seva necessitat o absència) és l'eix principal de la història. Totes elles surten d'una manera o una altra al llibre "La gramàtica de l'amor", de Rocío Carmona, inici del viatge literari. Està dirigit a joves (tot i que també hi participen adults), que comparteixen les lectures i activitats paral·leles al blog http://passaportliterari.blogspot.com, a més de trobades ocasionals.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: