|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dissabte, 23 de setembre de 2017

El nou cicle Cardedeu amb l'Art Vigent porta al Museu la pintura de Sabala

Inauguració aquest divendres 29 de setembre, a les 7 de la tarda.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey inaugura l'exposició "Sabala. Coneix-te a tu mateix" dins el cicle Cardedeu amb l'Art Vigent aquest divendres 29 de setembre, a les 7 de la tarda. Es podrà visitar fins el 4 de març de 2018.

Sabala mostra, amb la seva obra, les emocions quotidianes amb totes les seves imperfeccions per tal de provocar, amb ironia i sentit de l'humor, una emoció estètica, partint de la realitat i exagerant-la. La pintura de Sabala es caracteritza per grans dones, amb grans nassos per on respiren i pensen per així explicar, amb ironia, la seva quotidianitat. "Coneix-te a tu mateix" mostra com de complicat pot ser saber qui és un mateix i com, un cop creiem que ho sabem, ja no ho som per la pròpia evolució que hem fet. Amb aquesta exposició, Sabala pretén resoldre, pintant, tots aquells dubtes, pors i complexes que tenim nosaltres mateixos, per un cop compresa, explicar-la amb humor.

Sabala (Barcelona 1956) va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Disseny Industrial a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona. Ha exposat a ciutats com Barcelona, Mallorca, Girona i també a França, Mònaco, Alemanya o els Estats Units, Hong Kong, Mèxic i té obra exposada al Museu Würth de Logroño, al Museu de Pollença o a la Fundació la Caixa de Barcelona entre d'altres.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: