|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 4 de març de 2013

El músic i compositor Àlex Martínez, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Aquest dijous 7 de març, a les 19 h, a la Biblioteca.
Àlex Martínez serà el protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món, que es farà aquest dijous 7 de març, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Àlex Martínez és músic i compositor. Ha treballat en bandes sonores de pel·lícules com Les aventures de Tadeo Jones, finalista als premis Goya per a la millor música original, Floquet de neu o Tuno negro. També ha posat música en nombroses sèries i curtmetratges, i ha col·laborat en diversos llargmetratges i orquestracions. Com a intèrpret, ha format part dels grups Jaleo, Té Punch o D-Clam, entre d'altres. És també codirector de la productora discogràfica Tot Sona Records, especialitzada en la creació de música dins l'àmbit infantil.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: