|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Divendres, 14 de març de 2014

El Museu proposa "Un passeig per Cardedeu", itinerari guiat pels carrers del centre

El Museu-Arxiu Tomàs Balvey ofereix un itinerari guiat pels carrers del centre de Cardedeu per conèixer la història, el patrimoni i la transformació del municipi a través dels seus carrers i edificis. Una oportunitat per conèixer el Cardedeu antic a tots aquells qui ho desitgin a través dels seus carrers, de les seves cases i de la seva història.

Serà aquest diumenge 16 de març a les 10.30. El punt de sortida serà al Museu Arxiu Tomàs Balvey per encetar tot seguit el recorregut per els carrers i zones més cèntriques, amb una durada aproximada de dues hores. El passeig permet fer una visita comentada pel centre antic de Cardedeu i conèixer els trets més singulars del municipi, la seva història i el seu procés de transformació i creixement, a través dels seus carrers i els testimonis patrimonials de seu passat. Així mateix permet conèixer el creixement i desenvolupament històric del municipi a través del seu patrimoni.

El preu de l'activitat és de 5 euros pel públic en general i 3 euros per a jubilats i amics del museu.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web del Museu de Cardedeu

Informació relacionada
Instituts municipals
Relacionat Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal de Cultura Dr. Daurella
Equipaments
Relacionat Museu Arxiu Tomàs Balvey

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: