|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 22 de novembre de 2012

El Museu proposa un taller per descobrir el món de la ciència

Serà aquest dissabte i diumenge i està adreçat a nens i nenes.

Aquest dissabte 24 de novembre i diumenge 25 de novembre el Museu Arxiu Tomàs Balvey ha programat una nova activitat familiar per tal d'apropar la ciència més quotidiana tant a petits com grans i experimentar amb fenòmens físics i químics.

La proposta és un taller per descobrir el fascinant món de la ciència a través de l'experimentació de fets quotidians. De la mà de Joan Conchello, mestre especialista en divulgació científica, els nens i les nenes podran experimentar amb fenòmens sorprenents per entendre els conceptes bàsics de la física especialment pensats per poder gaudir-ne en família.

Descobriran d'una manera amena i divertida com l'energia es transforma en treball mecànic, com el moviment de l'aire a l'atmosfera influeix en el clima o com es transforma l'energia mecànica en energia elèctrica, etc.

Els temes centrals de l'edició d'enguany de la Setmana de la Ciència són l'energia sostenible, la neurociència i l'envelliment actiu amb motiu de la celebració, aquest 2012, de l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a Tothom, l'Any Europeu per a l'Envelliment Actiu i l'Any de la Neurociència.
La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: