|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 16 d'octubre de 2012

El Museu presenta la conferència ''Què i com mengen els nostres fills: idees i reflexions per a una bona alimentació''

La xerrada s'emmarca en l'exposició "Una cullerada per al pare, una per a la mare".
En el marc de l'exposició "Una cullerada per al pare, una per a la mare...", el Museu ha organitzat una xerrada sota el títol "Què i com mengen els nostres fills: idees i reflexions per a una bona alimentació". Serà dijous dia 18, a les 19 h al mateix Museu.

L'alimentació i els bons hàbits a taula formen part de l'educació dels infants. Aprendre un bons hàbits alimentaris és, sens dubte, un dels aspectes més importants de l'educació d'una persona. Una alimentació equilibrada, combinada amb el suficient exercici físic, ens ajuda a tenir una bona salut.

Però, què podem fer a casa per ensenyar als nostres fills i filles a educar els hàbits alimentaris?

La xerrada anirà a càrrec d'Anna Pons, dietista-nutricionista de I'ADIN, tecnòloga dels aliments, col·laboradora d'F. Roca i membre de la junta del Consell Català per la Producció Agrícola; i de Susana Fernández, pedagoga i coach familiar, directora de Dino Serveis Educatius.

Amb la col·laboració de F. Roca Serveis a Col·lectivitats i Dino Serveis Educatius.

Més Informació
Enllaç Web del Museu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: