|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 4 de juny de 2015

El Museu ofereix una activitat familiar per observar els ocells a la nit

Divendres 5 de juny, a les 20.30 h
El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu ha preparat una passejada nocturna per observar i sentir els ocells quan van a dormir i conèixer les diferents aus rapinyaires del nostre entorn. L'activitat es varà aquest divendres 5 de juny a les 20.30 h, i anirà a càrrec de l'ornitòleg Pau Garcia. És una activitat familiar a partir de 6 anys, i té un cost de 3 euros. Cal fer reserva prèvia al 93 871 30 70.

En aquesta sortida aprendrem a diferenciar entre els tres grans grups de rapinyaires (els mussols, les òlibes i els enganyapastors o el siboc) a través de la seva morfologia, alimentació, conducta i cant. Parlarem de la seva nidificació en les nostres contrades i de com aquests ocells són beneficiosos tant per la gent que viu a les ciutats com per la gent que viu al camp, i també de que és el que podem fer per aconseguir que aquests animals tant majestuosos no desapareguin del nostre entorn.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: