|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 8 de març de 2010

El Museu ofereix dos nous cursos: un d'estímuls naturals i un de restauració d'antiguitats

El Museu ofereix dos nous cursos: un d'estímuls naturals i un de restauració d'antiguitats
- Estímuls naturals: com ens ajuda la natura a mantenir la salut:

Del 14 d'abril al 2 de juny (8 sessions)
Els dimecres, de 19 a 20.30h

Aquest curs vol ser una eina per aprendre a conèixer els efectes de l'aigua, la terra, el sol i el mar en el nostre cos.
Uns estímuls en forma de hidroteràpia, geoteràpia, helioteràpia i talassoteràpia que poden prevenir i guarir diferents malalties. Dins dels estudis de Naturopatia, d'origen ancestral.

A càrrec d'Eva Méndez, Diplomada en infermeria, postgraduada en Teràpies Naturals i professora d'ISMET. El curs es farà a les aules didàctiques del Museu, i té un cost de 50 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia abans del 9 d'abril.

 

- Curs de restauració:

Del 15 d'abril al 3 de juny (8 sessions)
Els dijous de 19 a 20.30h

Un curs teòric i pràctic per aprendre les tècniques bàsiques en la restauració d'antiguitats. Una oportunitat per conèixer la història del moble, els tractaments i intervencions que s'han de fer en cada cas així com les diferents fustes, eines i tècniques a emprar. Cada alumne haurà de portar el seu propi moble que serà de petites dimensions.

A càrrec de Marta Núñez, llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i tècnica del MATBC. El curs es farà a les aules didàctiques del Museu, i té un cost de 50 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia abans del 9 d'abril.


Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: