|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 23 de juny de 2009

El Museu estrena nou servei de bar al jardí

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha inaugurat el nou servei de bar del jardí del Museu, que estarà obert d'abril a novembre dins els horaris d'obertura de l'equipament.
S'hi serveixen begudes fredes i calentes, per acompanyar amb un bon berenar o esmorzar. Els dissabtes, a més, s'ofereix dinar al jardí del Museu.

A més, amb cada exposició s'oferiran també les tapes especials del bar del Museu: durant l'estiu, mentre duri l'exposició 'Cendrers' a la planta baixa, podreu assaborir les cigarretes d'en Balvey, uns canapès originals de diferents gustos i textures.

Impuls Vallès, de Cardedeu, s'encarrega de gestionar el bar. És una associació sensible a les necessitats d'inserció laboral d'aquelles persones i col·lectius que viuen en situacions d'especial vulnerabilitat. En l'àmbit de la restauració, un dels seus principals objectius és promocionar els aliments ecològics i de comerç just.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: