|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 14 de març de 2019

El Museu de Cardedeu reedita el distintiu Biosphere de sostenibilitat turística

L'acreditació s'ha lliurat en el marc de la Jornada Turisme Vallès 2019, on també s'ha lliurat un diploma a la Biblioteca de Cardedeu com a Punt d'informació turística.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha reeditat l'acreditació del distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere" durant la Jornada Turisme Vallès 2019, un distintiu que també té el restaurant l'Antic Casino de Cardedeu. Durant les jornades, a més, s'han lliurat els diplomes de la xarxa de Punts d'Informació Turística a les institucions i empreses participants, entre les quals hi ha la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

La Jornada Turisme Vallès és una trobada anual que té com objectiu oferir un espai de coneixement i d'intercanvi d'experiències entre els agents públics i privats del sector turístic del Vallès Orienta. Al llarg de la sessió s'han presentat diferents experiències del sector turístic i el nou pla de comunicació de l'any 2019 que té com a objectiu potenciar la presència en línia del Vallès Oriental a través de tenir més presencia a les xarxes socials i l'elaboració d'un vídeo i càpsules temàtiques.

Els distintius del "Compromís per la sostenibilitat Biosphere" és un certificat de sostenibilitat turística. El turisme sostenible és aquell que cobreix les necessitats actuals dels turistes i les regions amfitriones, protegint i millorant les perspectives de futur. La idea és aconseguir la sostenibilitat en el seu conjunt (serveis, empreses, equipaments i infraestructures) amb una gestió dels recursos de manera que puguin satisfer les necessitats econòmiques, socials i estètiques, respectant a la vegada la integritat cultural, els processos ecològics essencials, la diversitat biològica i els sistemes que sostenen la vida. El paper dels serveis i empreses turístiques resulta fonamental, ja que constitueixen l'eina a través de la qual la persona visitant pot integrar-se plenament en el medi.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: