|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Turisme

Dimarts, 13 de març de 2018

El Museu de Cardedeu recull el distintiu Biosphere de sostenibilitat turística

El guardó s'ha lliurat a empreses i serveis turístics de la província de Barcelona, en un acte a la Llotja de Mar.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha rebut el distintiu Biosphere durant el primer lliurament dels distintius "Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere" que s'ha lliurat a empreses i serveis turístics de la província de Barcelona.

L'acte ha tingut lloc a la Llotja de Mar de Barcelona, amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Miquel Valls, entre d'altres personalitats. El distintiu del Museu l'han recollit la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernández, la directora del MATBC, Teresa Blanch, i Imma Serra, treballadora del Museu.

El turisme sostenible és aquell que cobreix les necessitats actuals dels turistes i les regions amfitriones, protegint i millorant les perspectives de futur. La idea és aconseguir la sostenibilitat en el seu conjunt (serveis, empreses, equipaments i infraestructures) amb una gestió dels recursos de manera que puguin satisfer les necessitats econòmiques, socials i estètiques, respectant a la vegada la integritat cultural, els processos ecològics essencials, la diversitat biològica i els sistemes que sostenen la vida. El paper dels serveis i empreses turístiques resulta fonamental, ja que constitueixen l'eina a través de la qual la persona visitant pot integrar-se plenament en el medi.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: