|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 21 de juliol de 2016

El Museu de Cardedeu ja està inclòs a l'aplicació Visitmuseum de patrimoni cultural

Amb aquesta aplicació mòbil, les persones que visiten el Museu de Cardedeu podran complementar la informació d'exposicions, objectes destacats, la ruta modernista o el cementiri municipal, entre d'altres, i a més en diverses llengües.
El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu (MATBC) ja forma part de l'aplicació Visitmuseum, promoguda per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, que pretén ser una eina essencial per als turistes interessats en la cultura i el patrimoni.

Accessible des de qualsevol dispositiu mòbil en la seva versió app o web mòbil, ofereix continguts addicionals a la visita personal al museu. Permet a l'usuari complementar el seu recorregut amb continguts disponibles en diversos idiomes (català, castellà, anglès, francès i aranès) i gaudir d'una cuidada selecció de les principals peces del museu de forma detallada i amb una gran qualitat. L'accés a l'aplicació es pot fer a través de l'App Store, Google Play o de l'aplicació Gencat.

Visitmuseum inclou una breu presentació de les característiques del museu, un recorregut per les principals sales temàtiques i una visió detallada dels objectes més significatius com un llit policromat d'Olot, un fragment de baix relleu romà o una espingarda que va pertànyer al general Prim. També es pot fer un recorregut per diferents extensions com la Ruta modernista de Manel Joaquim Raspall, el cementiri municipal noucentista o la Capella de Sant Corneli.

L'aplicació també proporciona informació pràctica del museu, així com els enllaços corresponents per saber més o compartir l'experiència a les xarxes socials.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: