|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 14 d'abril de 2011

El Museu de Cardedeu estrena web i lidera el projecte de la Xarxa de Museus de Farmàcia

La Xarxa té com a objectiu crear un inventari del patrimoni farmacèutic de col·leccions públiques i privades de Catalunya.
El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha estrenat una nova pàgina web amb l'objectiu d'adaptar-se a les noves tendències i orientar més l'eina als usuaris. El nou web té més funcionalitats, és més dinàmic i de fàcil navegació, i permet la traducció automàtica al castellà, l'anglès i el francès a través de la tecnologia Google. Amb aquesta nova eina de comunicació, el MATBC podrà oferir un contacte més àgil i efectiu entre el Museu i els seus usuaris.

D'altra banda, el Museu de Cardedeu està liderant el projecte per aglutinar un catàleg i inventari del patrimoni farmacèutic que es conserva en els museus i en col·leccions públiques i privades de Catalunya. Amb aquest objectiu, s'ha creat la Xarxa de Museus de Farmàcia de Catalunya (XMF), que a través de la pàgina web www.xarxamuseusfarmacia.cat presenta les peces més característiques i importants d'aquest patrimoni amb l'objectiu de preservar-lo i difondre'l. El Museu coordina aquest projecte amb la col·laboració de la Fundació Concòrdia Farmacèutica i del Museu de la Farmàcia Catalana de la Universitat de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: