|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 1 d'abril de 2016

El Museu de Arxiu Tomàs Balvey rep el vuitè distintiu de qualitat turística SICTED

La Biblioteca de Cardedeu rep el distintiu PIT com a Punt d'Informació Turística.
El Museu de Cardedeu ha rebut el distintiu SICTED de qualitat turística per vuitè any consecutiu en un acte comarcal que va tenir lloc a Santa Maria de Palautordera.

En paral·lel, també s'han lliurat a la Biblioteca Marc de Vilalba el distintiu de Punts d'Informació Turística (PIT), projecte impulsat per la Diputació de Barcelona que reconeix aquells espais públics o privats de la província que complementen els serveis de difusió i atenció turística oficials, oferint al turista/visitant la possibilitat de ser informat sobre l'oferta turística existent, alhora que pugui rebre assistència i suport en l'organització de la seva estada. Ja rebut el guardó Carme Homs, directora de la Biblioteca de Cardedeu.

L'acte ha estat presidit pel Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, acompanyat pel conseller de turisme del Vallès Oriental i de l'alcalde de Santa Maria de Palautordera. També hi va ser present la regidora de Desenvolupament Econòmic Local de Cardedeu, Núria Hernández. Abans del lliurement de distintius es va celebrar una taula rodona amb representants d'empreses SICTED, entre les quals hi havia la directora del Museu Arxiu Tomàs Balvey, Teresa Blanch.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: