|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dilluns, 4 de juny de 2012

El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu a la 8a Fira Modernista de Barcelona

S'ha celebrat els dies 1, 2 i 3 de juny.
Durant els dies 1, 2 i 3 de juny s'ha celebrat la VIII edició de la Fira Modernista de Barcelona. El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu ha estat novament present a aquesta nova edició amb parada pròpia, en una acció de difusió del patrimoni modernista local, així com de les exposicions i les activitats i tallers que hi organitzem.

La Fira Modernista de Barcelona és una Fira d'accés gratuït i a l'aire lliure que s'ubica al Carrer Girona, entre l'Avinguda Diagonal i el Carrer Aragó (Eixample Dret) i convida a tots els que la visitin a fer un salt al passat rememorant els moments de creixement de l'arquitectura, l'art i la literatura de l'època.

L'edició d'enguany és especialment significativa ja que coincideix amb la commemoració del centenari de finalització de La Pedrera, motiu pel qual s'hi han organitzat diferents xerrades i activitats i hi ha hagut un nombre important de visitants.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: