|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dijous, 17 de maig de 2012

El modernisme de Cardedeu, present a la Fira Modernista de Terrassa 2012

Cardedeu ha estat entre els municipis que formen part de la Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental, al costat de l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.

Els dies 12 i 13 de maig la ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha promocionat el modernisme de la comarca a la Xa edició de la Fira Modernista de Terrassa.

La Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha participat, el passat cap de setmana, a la Fira de Ciutats Modernistes. Aquesta fira forma part dels actes que es celebren a la Fira Modernista de Terrassa, que aquest any 2012 ha celebrat la seva Xa edició. Els visitants de la fira podran informar-se de les visites modernistes guiades i autoguiades que es porten a terme en els cinc municipis que formen part de la ruta: l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers.

La Fira Modernista de Terrassa és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Terrassa i que compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses, establiments de la ciutat i de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. L’ambientació dels carrers, places i parades, les exposicions, les visites guiades a edificis modernistes, les diverses activitats i les cercaviles transportaran els visitats al 1900, una època en què moltes de les ciutats de Catalunya van viure una etapa pròspera gràcies a la indústria tèxtil i al modernisme com a moviment d’avantguarda.

La Fira Modernista ha rebut el reconeixement, per part de la Generalitat, de “festa local d’interès turístic de Catalunya”.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: