|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 4 d'abril de 2011

El mercat setmanal de cada primer dilluns de mes s'allargarà fins a les 8 del vespre

Des d'avui 4 d'abril i fins a l'agost, cada primer dilluns de mes el mercat setmanal tindrà horari ininterromput de les 8 del matí a les 8 del vespre.
Aquesta iniciativa ja es va posar en marxa fa un any amb gran èxit, i l'Ajuntament i l'Associació de Paradistes del mercat ambulant han apostat per repetir-la per tal de facilitar la compra i la venda, i per dinamitzar el comerç del centre del municipi. Hi seran totes les parades excepte les d'alimentació.

Els dilluns de mercat durant tot el dia són:

  • 4 d'abril
  • 2 de maig
  • 6 de juny
  • 4 de juliol
  • 1 d'agost

L'ampliació de l'horari del mercat setmanal d'aquests dilluns farà que no es pugui circular per la zona on s'instal·la el mercat habitualment. Recordem que tots els dilluns de les 8 del matí a les 8 del vespre es pot estacionar a l'aparcament del carrer Lluís Llibre amb el carrer Molí sense limitació horària, on hi ha places per a 92 vehicles.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: