|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 15 d'octubre de 2012

El Mercat Municipal de Cardedeu sorteja vals de compra i carros d'anar a comprar

És una de les activitats de la campanya per celebrar els 30 anys del Mercat Municipal, que va obrir les portes el desembre de 1982.
Aquest dilluns el Mercat Municipal engega una campanya per celebrar els seus 30 anys. La primera de les activitats consisteix en un sorteig de vals de compra de 50 euros i carros d’anar a comprar. Fins al 18 de desembre, els clients aconseguiran butlletes per les compres que realitzin a les parades o botigues del mercat. Un cop emplenades, hauran de dipositar les butlletes a l’urna situada al mateix mercat. El dia 18 de desembre es farà el sorteig dels 10 vals de compra i els 60 carros.

El 18 de desembre de 1982 va inaugurar-se el Mercat Municipal de Cardedeu, amb 28 parades interiors, un supermercat, bar i 6 botigues exteriors. El 2009, quan el mercat comptava amb set parades interiors, sis d’exteriors i el supermercat, l’Ajuntament va passar a fer-se càrrec de la gestió directa. El 2010 es va dur a terme un projecte de remodelació que incloïa l’adequació de les façanes i els accessos, la reforma de les instal·lacions, el canvi de la coberta de fibrociment, l’adequació de les cambres frigorífiques i la instal·lació de climatització. Aquesta remodelació va donar un nou impuls al mercat, que actualment compta amb deu parades interiors obertes, el bar, sis botigues exteriors i un supermercat (que ha ampliat la seva superfície), dedicat als congelats. Actualment al mercat s’hi poden trobar, a més de les parades de sempre, carnisseria i productes làctics de proximitat i artesanals, productes de comerç just i queviures de qualitat, especialitats de bacallà salat, anxoves, olives i llegums cuits. Algunes parades, a més, tenen l’obrador amb vidres, fet que permet veure l’elaboració dels productes.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: