|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Territori

Dimarts, 9 de febrer de 2016

El Mapa del Patrimoni de Cardedeu publicat amb dades obertes

Es pot consultar el catàleg arquitectònic, urbanístic, vegetal i de masies en un sol mapa.
La Unitat de Sistemes d'Informació Geogràfica de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat ha unit en un sol mapa amb dades obertes els catàlegs del patrimoni arquitectònic, urbanístic, i vegetal, i el catàleg de masies. D'aquesta manera, els elements patrimonials inventariats i catalogats estan georeferenciats en una mateixa aplicació com a eina de consulta, coneixença i difusió del patrimoni cardedeuenc en un format públic i que fomenta l'ús i la reutilització de la informació (Open Data).

El mapa es pot consultar al web www.cardedeu.cat dins "Guia del municipi". Està elaborat amb Instamaps, una eina per a la creació de mapes i visors, gratuïta, oberta i accessible mitjançant navegador d'internet tant d'ordinador com de mòbil. Instamaps és una aplicació creada per l'ICGC (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya) que vol ser una eina de transferència de coneixement per a l'apoderament de la ciutadania i que facilita l'accés a geoinformació de diferents fonts de dades com el portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya o d'altres organismes.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: