|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 11 de maig de 2010

El karaoke de la campanya "Encomana el català" arriba a Cardedeu per la Fira de Sant Isidre

El karaoke de la campanya "Encomana el català" arriba a Cardedeu el 22 de maig amb motiu de la Fira de Sant Isidre.

Les persones que s'apropin a l'avinguda Montells, cantonada amb l'avinguda 11 de Setembre, d'11 a 14 h i de 5 a 2/4 de 9 del vespre, podran participar activament en un karaoke amb temes en català en què tindrà especial protagonisme el missatge de la campanya "Encomana el català", impulsada per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Es tracta d'una activitat que pretén fer reflexionar sobre els usos lingüístics a la vegada que fa present la música en català. L'activitat es desenvolupa en tres fases. En la primera els participants hauran de respondre unes preguntes sobre cultura general. En la segona fase hauran de cantar algun tema de música en català. Finalment, l'equip guanyador rebrà un obsequi i tots els participants cantaran la cançó de la campanya "Encomana el català".

"Encomana el català" és una campanya impulsada pel Govern de Catalunya i destinada a promoure l'ús del català en aquells contextos o situacions en què se sol canviar de llengua innecessàriament. Aquest és un hàbit arrelat entre la població adulta i també entre la gent jove. L'objectiu general de la campanya "Encomana el català" és sensibilitzar la població perquè en les converses mantingui la llengua amb normalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: