|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 2 de juliol de 2014

El jurat del certamen Viles Florides visita Cardedeu per avaluar-ne la candidatura

Han qualificat algunes actuacions com a "atrevides i innovadores"
Aquest dilluns membres del jurat de Viles Florides han visitat Cardedeu per tal d'avaluar-ne la candidatura al certamen, que valora la feina ben feta pels municipis de Catalunya en la millora dels seus espais verds i enjardinats.

L'alcaldessa Calamanda Vila, els regidors de Territori Pere Espargaró i Joan Pinós, i tècnics municipals han rebut el jurat a l'Ajuntament, on els han presentat els projectes de continuïtat d'anys anteriors i les actuacions més destacades dutes a terme el darrer any. A continuació han acompanyat el jurat en un recorregut per diferents indrets del municipi, començant pel Molí d'en Felip, on el mateix senyor Joan Felip ha explicat el funcionament del molí, i la directora del Museu ha explicat les activitats que s'hi realitzen amb els escolars. També s'ha visitat la nova plaça Frederica Montseny, al Poble Sec, i el Parc de la Serreta, on la tècnica ha explicat dues actuacions de protecció dels talussos que s'han fet els darrers mesos. El jurat les ha destacat com a exemples atrevits i innovadors.

Fa dos anys Cardedeu va guanyar el primer premi del certamen Viles Florides, dotat amb un premi econòmic de 7.000 euros per a l'adquisició de productes o serveis per al manteniment dels espais verds i enjardinats del poble. L'any passat va aconseguir la màxima distinció: mantenir les 3 Flors d'Honor que li havien estat atorgades.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya amb l'objectiu de promoure la cultura del verd i el respecte per l'entorn. La inscripció en el certamen implica que Cardedeu compta amb un logotip propi amb el qual donar a conèixer i promocionar els seus espais verds i el seu entorn en diverses vessants: la de dinamització comercial-turística, la medi ambiental, l'educativa i la de promoció del municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: