|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 10 de maig de 2013

El jurat de Viles Florides 2013 visita Cardedeu per avaluar-ne la candidatura

El certamen valora la feina ben feta pels pobles i ciutats de Catalunya en la millora dels seus espais verds i enjardinats.
Aquesta setmana el jurat del certamen Viles Florides ha visitat Cardedeu per valorar-ne la candidatura. Responsables i tècnics municipals han presentat la memòria d'actuacions fetes des del juny passat, i han acompanyat el jurat en un recorregut per diferents indrets del municipi per visitar espais com el jardí del Museu, el jardí del Casal de la gent gran, la riera de Vallforners, el parc Joan Clusellas i Teixé, les noves voreres del carrer de l'Aviació Catalana, els camins rurals d'el Rieral, la plaça Marcel·lí Bosch i Massuet i el petit hort de l'escola bressol municipal Els Daus, entre d'altres. Enguany s'ha plantejat un recorregut complementari al de l'any passat (es van visitar els grans parcs del municipi) per posar de manifest que Cardedeu disposa d'una àmplia oferta de zones verdes i enjardinades que poden ser objecte de valoració.

L'Ajuntament de Cardedeu valora positivament la visita del jurat, que ha contribuït a aportar un punt de vista professional enriquidor sobre els espais verds del poble i el seu manteniment. Això suposa un punt de partida per seguir millorant l'entorn i, per tant, la qualitat de vida dels ciutadans.

L'any passat Cardedeu va guanyar el primer premi del certamen Viles Florides, dotat amb un premi econòmic de 7.000 euros per a l'adquisició de productes o serveis per al manteniment dels espais verds i enjardinats del poble.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya amb l'objectiu de promoure la cultura del verd i el respecte per l'entorn. La inscripció en el certamen implica que Cardedeu compta amb un logotip propi amb el qual donar a conèixer i promocionar els seus espais verds i el seu entorn en diverses vessants: la de dinamització comercial-turística, la medi ambiental, la educativa i la de promoció del municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: