|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 13 de juny de 2018

El joc de l'Endevina-la! torna a ser un gran èxit de participació

Les persones premiades ja han recollit els premis.

L'Oficina de Català de Cardedeu i les regidories de Desenvolupament Econòmic Local i d'Educació amb la col·laboració de la Xarxa de Comerç de Cardedeu han organitzat, per tercer any al municipi, el joc d'enginy i llengua Endevina-la!, que té l'objectiu de promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent (grans i petits) s'acosti als establiments per participar en un joc de llengua.

El joc de l'Endevina-la! s'ha dut a terme a 54 comerços de Cardedeu del 23 d'abril al 19 de maig. S'han exposat 55 jeroglífics. Per participar-hi només calia passejar pel poble, mirar els aparadors, desxifrar els jeroglífics, entrar al comerç, emplenar una butlleta amb la resposta i les dades personals, i dipositar-la a l'urna que hi havia en el mateix establiment.

GUANYADORS DELS PREMIS ENDEVINA-LA! 2018
El sorteig es va fer el dijous 31 de maig a la llibreria papereria ÀGORA, amb la presència de les regidores Isabel Sallés i Núria Hernández; M. Luz Cambero, de la Xarxa de Comerç; Guillermo Piñeiro, propietari de l'establiment; Ivet Parera, dinamitzadora comercial i Assumpta Relats, tècnica de l'Oficina de Català de Cardedeu.

Els premiats són:

- GUIM ROSALES GONZALES, 9 anys - Premi entre els encertants menors de 12 anys: 1 val de 50 euros per gastar a les botigues participants.
Mà innocent: M. Luz Cambero, membre de la Xarxa de Comerç de Cardedeu
*Butlleta recollida a la botiga a Les Novetats

- ABEL GONZÁLEZ CORREA, 13 anys - Premi entre els encertants majors de 12 anys: 1 val de 50 euros per gastar a les botigues participants).
Mà innocent: Guillermo Piñeiro, propietari d'Àgora.
*Butlleta recollida a Santi Martí Sabateries

- PAULA URGELL I VILÀ, 19 anys - Premi entre els encertants que han resolt correctament més jeroglífics: 1 val de 100 euros per gastar a les botigues participants.
Mà innocent: Núria Hernández, regidora de Desenvolupament Local, Formació i Ocupació

DADES DE PARTICIPACIÓ

- Total butlletes emplenades: 3.444
- Total butlletes encertades: 2.966 (86%)

- Nombre total de participants: 431
- menors de 12 anys: 183 (43%)
- majors de 12 anys): 241 (57%)

Persones que han resolt més de 50 jeroglífics correctament: 9
Ariadna Santamaria Gironès (21 anys), Bernd Passani (7 anys) Carla Cullell Moltó (18 anys), Gemma Casanovas Mateu (29 anys), Itziar del Moral (10 anys), Luis Barona Casanova (21 anys), Mariona Caball Sangrà (9 anys), Meritxell Ibáñez (44 anys) i Paula Urgell i Vilà (19 anys)

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: