|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 25 d'octubre de 2017

El jardí del museu estrena senyalística

Hi ha indicadors de colors que marquen les plantes remeieres segons el clima al qual pertanyen.

Després de les obres de remodelació del jardí de plantes remeieres del Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, ara s'hi ha instal·lat una nova senyalística que presenta l'espai i les diferents plantes remeieres que s'hi poden trobar.

Les noves senyals consten de 3 faristols amb informació sobre el jardí, l'estiueig i el casal Daurella, i de 45 indicadors petits de colors amb el nom de les plantes remeieres. Aquests 45 indicadors varien de color segons el clima propi de cada espècimen: lila per les plantes pròpies del clima mediterrani humit, carbassa per les del mediterrani sec, verd per les plantes remeieres cultivades, blau per les pròpies d'ambients de basses i estanys, i marró per les d'ambients d'esqueis i roquissars. A més, els arbres del jardí tenen indicacions de color gris.

Tant les obres de millora del jardí com la senyalística s'ha dut a terme amb l'assessorament del paisatgista cardedeuenc Eliseu Guillamon i el suport de la Diputació de Barcelona.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: