|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 2 de desembre de 2014

El grup Menjamots de la biblioteca de Cardedeu premiat a la segona edició del concurs de Booktrailers

Hi han participat amb el booktrailer "Ciutats de paper".
Paula Balcells, Mar de Sousa Soares, Ariadna Gegúndez, Jan Ot Pinya, Juliana Canet i Joan Canet, d'entre 14 i 18 anys, del club de lectura Menjamots de la biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, han estat premiats al segon Booktrailers pel vídeo més votat pel públic amb el booktrailer Ciutats de paper.

Aquest concurs, organitzat pel Departament de Cultura a través dels Serveis de Biblioteques, amb la col·laboració de l'empresa Bookmovies i amb el suport del Gremi de Llibreters de Catalunya, es basa en la creació d'un booktrailer -vídeo publicitari- que té com a fi presentar un llibre de la manera més atractiva possible per captar l'atenció del lector. Amb aquest propòsit s'han presentat vídeos d'una durada màxima de 90 segons mostrant l'essència d'un llibre, sense avançar la trama completa ni el desenllaç, fent-se valer de qualsevol tècnica audiovisual.

Els joves creadors del vídeo premiat, basat en el llibre Ciutats de paper de John Green, han rebut lectors d'e-books, visites al Diari Ara, entrades per a la Filmoteca de Catalunya i lots de llibres. Així es pretén promoure la lectura entre adolescents i joves, millorar la relació i els serveis de les biblioteques públiques i fomentar el desenvolupament d'habilitats digitals, creatives i de participació dels joves lectors.

En aquesta edició, hi ha col·laborat també la Filmoteca de Catalunya, el Consell del llibre Infantil i Juvenil (Clijat), el diari El Periódico, l'empresa Munich, Adolescents.cat i 9 editorials: Algar Editorial, Cruïlla, Destino,Edebé, Everest, La Galera, Maeva, Montena i Roca Editorial i té com a paterns Videolean, Webbambu i Spread.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: