|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 30 d'octubre de 2015

El govern de Cardedeu elabora el PAM amb la participació del personal municipal

Els empleats han participat en la planificació de les accions de govern d'aquesta legislatura a través de sessions de treball per àrees.
El govern de Cardedeu està elaborant el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per als propers quatre anys amb la participació del personal de l'Ajuntament. Al llarg de les dues últimes setmanes s'han fet sessions de treball per àrees on, en base als acords de govern i als objectius programàtics, el personal municipal ha treballat les línies estratègiques i ha debatut sobre les accions i projectes que es materialitzaran aquesta legislatura.

L'objectiu d'elaborar el PAM amb la participació dels empleats respon a la voluntat del govern d'integrar les aportacions del personal per aprofitar els coneixements tècnics i l'expertesa, i contribuir així a definir i detallar el full de ruta per als propers quatre anys. Les aportacions que s'han fet durant les sessions de treball es recolliran i es prioritzaran amb una visió àmplia. El Pla d'Actuació Municipal final es presentarà a tot el personal la setmana vinent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: