|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimecres, 2 de maig de 2012

El fotògraf David Ruano, a les jornades de talent local 'De Cardedeu al món'

Aquest dijous 3 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca.
David Ruano, fotògraf especialitzat en arts escèniques, serà el protagonista de la propera jornada de talent local De Cardedeu al món que es farà el dijous 3 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Ruano és conegut per les seves innovadores composicions fotogràfiques en el món del teatre i la música. Entre d’altres, és el responsable dels cartells promocionals del Teatre Nacional de Catalunya de les últimes temporades, i de les fotografies de nombrosos espectacles teatrals. També ha fet les fotos de les promocions d’artistes com Joaquín Sabina, Albert Pla, Estopa, Standstill, Isabel Pantoja, o La Troba Kung Fu.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

El cicle té lloc cada primer dijous de mes i es pot seguir en directe per Internet a través del "ZOOM. El portal d'imatges de Cardedeu" a http://zoom.cardedeu.cat/.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: