|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dilluns, 2 de juny de 2014

El físic teòric de partícules Rafel Escribano, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Aquest dijous 5 de juny, a les 19 h, a la Biblioteca.
Rafel Escribano serà el protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món que es farà el dijous 5 de juny, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Rafel Escribano és doctor en ciències físiques, físic teòric especialitzat en la física de partícules. Ha participat en nombrosos projectes d'investigació, a alguns com a investigador principal. Ha fet estades al CERN i estades de recerca a universitats dels EUA, Anglaterra, França, Itàlia i Alemanya. Actualment treballa a l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) de la Universitat Autònoma de Barcelona, i és professor agregat d'aquesta universitat.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Imatges
Cartell Cartell

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: