|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 5 de juny de 2017

El FC Cardedeu, protagonista a la 1a Festa del futbol del Vallès Oriental

El FC Cardedeu serà l'equip amb més representació, amb l'entrenador Jordi López de seleccionador, juntament amb el seu equip tècnic. A banda, fins a 5 jugadors de l'entitat jugaran amb la Selecció: Albert Matamala, Gerard Beltrán, Oriol Anglada 'Paitu', Arnau Fortuny i Miguel Pérez del filial.
El proper 10 de juny tindrà lloc al camp del Carrer Girona de Granollers la 1a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental. El plat fort de l'esdeveniment serà el partit que enfrontarà l'Esport Club Granollers davant la Selecció del Vallès Oriental, a les 19 hores, que serà retransmès en directe per Vallès Oriental Televisió. L'organitzador de l'esdeveniment és La Jornada del Vallès, el digital esportiu del Vallès Oriental, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, la Secretaria General de l'Esport, el club amfitrió, l'EC Granollers, l'Ajuntament de Granollers, el Patronat Municipal d'Esports de Les Franqueses i l‘Ajuntament de Cardedeu.

La festa donarà el tret de sortida a les 16.30 hores amb la disputa d'un partit ‘All-Star' de veterans, que enfrontarà una selecció de veterans de la comarca amb una selecció d'exjugadors de l'EC Granollers. Un cop acabat, al voltant de les 18.15 hores, començarà l‘entrega de guardons als millors de la comarca (premi al millor jugador del futbol vallesà, al millor porter, al millor equip, al millor entrenador, al màxim golejador i també una menció específica a un equip concret que s'anunciarà el mateix dia).

Els guardons seran entregats per dos vallesans i·lustres. Per una banda, per Toni Giménez, exporter de l'Espanyol i l'Atlético de Madrid i actualment assistent de Mauricio Pocchetino i entrenador de porters del Tottenham; i per l'altra, per Alex Delmás, exfutbolista de 2a i 3a Divisió en clubs com Granollers, Sabadell, Premià, Mataró o Europa.

El FC Cardedeu serà el club de la comarca amb més representació el dia de la festa. Jordi López, entrenador del primer equip, serà el seleccionador, juntament amb el seu cos tècnic. A banda, fins a 5 jugadors de l'entitat formaran part de la Selecció del Vallès Oriental: Albert Matamala, Gerard Beltrán, Arnau Fortuny, Oriol Anglada 'Paitu' i Miguel Pérez del filial. De fet, l'equip vallesà, que va fer història pujant a Primera Catalana fa poc menys d'un mes, ha arrassat en els onzes ideals votats pels entrenadors i capitans de la comarca. En el onze ideal global 5 dels 11 jugadors són del club, mentre que a l'onze ideal de Segona Catalana fins a 6 jugadors són de l'entitat cardedeuenca.

La revista del futbol del Vallès Oriental, totalment gratuïta
Durant tota la festa es realitzaran diversos sortejos de diferents productes valorats en més de 350€, i és que l'entrada, totalment gratuïta, anirà acompanyada d'un número per poder optar als sortejos. També a l'entrada, tots els assistents rebran, gratuïtament, una revista de 36 pàgines amb tota la informació sobre els protagonistes del futbol de la comarca d'aquesta temporada 2016-2017.

El plat fort de la jornada
A les 19 hores arribarà el moment més esperat, en el qual l'equip de més categoria de la comarca, l'Esport Club Granollers, entrenat per Albert Càmara, s'enfrontarà a la Selecció del Vallès Oriental. El combinat vallesà estarà conformat pels 22 jugadors més votats de les votacions que realitza La Jornada del Vallès amb la col·laboració de 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de la comarca. L'entrenador serà, juntament amb el seu cos tècnic, el que ha rebut més vots de les votacions esmentades: el tècnic del FC Cardedeu Jordi López. Per conèixer els 22 seleccionats clica aquí.

La Jornada ja ha realitzat en tres ocasions els 11 ideals de la comarca, el de l'any 2016, el de la temporada 2015-2016 i el de l'any 2015. Enguany des de la direcció s'ha volgut apostar per una festa del futbol del Vallès Oriental, per tal de premiar els futbolistes, equips i entrenadors i donar la importància que es mereix el futbol territorial de casa nostra.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: