|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 9 de gener de 2017

El FC Cardedeu, millor equip del futbol vallesà de l'any 2016

Entrenadors i jugadors han escollit el club com el millor de l'any, i fins a 5 jugadors de Cardedeu estan a l'11 ideal global del futbol vallesà. L'entrenador també ha estat votat com el millor de tots els clubs vallesans.
El Futbol Club Cardedeu ha estat el gran protagonista de les votacions del futbol vallesà 2016 que des del 2015 organitza La Jornada del Vallès, el diari digital esportiu de referència a la comarca.

El FC Cardedeu ha estat escollit com el millor equip de l'any 2016 del futbol vallesà, amb els vots de 30 entrenadors i 27 capitans dels equips de futbol de la comarca. A més, fins a 5 jugadors del FC Cardedeu han estat votats per a l'11 ideal global del futbol vallesà: Albert Matamala, Adrià Buil, Víctor Morales, Arnau Fortuny i Gerard Beltrán. L'entrenador, Jordi López, també ha estat votat com el millor tècnic del futbol vallesà 2016.

Pel que fa a les votacions de millors jugadors, Arnau Fortuny del FC Cardedeu ha quedat segon amb 11 vots i Gerard Beltrán, també del FC Cardedeu, ha quedat tercer amb 9 vots. Per últim, el jugador del FC Cardedeu B, Miguel Pérez, ha estat votat com el millor davanter a l'11 ideal de Quarta Catalana, divisió a la qual milita el filial del FC Cardedeu.

Podeu ampliar la informació al web de La Jornada del Vallès, a l'enllaç adjunt.

Imatges

Més Informació
Enllaç La Jornada del Vallès

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: