|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Divendres, 2 de maig de 2014

El doctor en informàtica i promotor de les tecnologies sense fils de baixa potència Xavier Vilajosana, a les jornades de talent local De Cardedeu al món

Dijous 8 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca.
Xavier Vilajosana serà el protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món que es farà el dijous 8 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Xavier Vilajosana és enginyer en informàtica, doctor en arquitectura de computadors i promotor de les tecnologies sense fils de baixa potència. Enginyer entusiasta i emprenedor, és cofundador de les empreses Sensefields, Openmote Technologies i Worldsensing. Precisament aquesta última ha instal•lat un sistema de sensors a Moscou per tal de facilitar l'aparcament. Actualment treballa d'arquitecte de firmware als HP R&D Labs i és professor de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). També ha estat professor visitant a la Universitat de Califòrnia Berkeley. És expert en sistemes de comunicació sense fils, àrea on ha desenvolupat dues patents, un llibre i nombroses publicacions, participacions a congressos i conferències internacionals. Ha sigut pioner en la introducció de tecnologies de comunicació sense fils i baix consum energètic en entorns tan industrials com urbans.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: