|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 15 de juliol de 2010

El dipòsit d'aigua de Sant Hilari entra en funcionament

El dipòsit d'aigua de 6.000 metres cúbics del camí de Sant Hilari ja ha entrat en funcionament un cop finalitzat el projecte de connexió del dipòsit a la xarxa de distribució municipal.

Aquesta instal·lació garanteix el subministrament d'aigua a Cardedeu en moments de màxima demanda i assegura la mateixa pressió d'aigua a tots els barris del municipi.

La construcció del dipòsit de 6.000 m³ a la cota 260 del camí de Sant Hilari és fruit d'un conveni entre l'Ajuntament de Cardedeu i Aigües Ter Llobregat (ATLL) per millorar les instal·lacions d'abastament d'aigua potable al municipi. El conveni, signat el 2005, també contemplava la construcció de la instal·lació de canonada de fosa dúctil que porta l'aigua d'ATLL fins al nou dipòsit.

D'altra banda, amb la posada en marxa de les noves instal·lacions, Aigües Ter Llobregat transmet gratuïtament a l'Ajuntament de Cardedeu el dipòsit de Can Montells, amb capacitat de 1.600 m³, i part de la canonada de connexió per tal de destinar-lo al servei públic de subministrament d'aigua potable domiciliària.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: