|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 20 de maig de 2016

El Departament d'Ensenyament confirma la pèrdua d'un grup de P3 a Cardedeu per al curs 2016-2017

Finalment es tancarà un grup de P3 a l'escola Germans Corbella pel sentit de les preinscripcions i per atendre de manera satisfactòria el màxim de famílies.
El Departament d'Ensenyament ha publicat aquest dimarts l'oferta definitiva de places, que a Cardedeu confirma la pèrdua d'un grup de P3. Finalment la reducció el grup afectarà l'escola Germans Corbella en comptes de l'escola Ramon Macip-Dolors Granés com preveia l'oferta inicial. El Departament argumenta el canvi pel nombre de preinscripcions fetes en primera i segona opció, i per així atendre satisfactòriament un major nombre de famílies.

Aquesta informació ja la va avançar la cap de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Violant Segura, a la regidora d'Educació, Isabel Sallés, en una trobada dijous passat, en la qual també hi va assistir una representació de la Plataforma Cardedeu es mou.

Amb tot, l'Ajuntament de Cardedeu seguirà treballant amb tota la comunitat educativa i amb la Plataforma Cardedeu es mou per tal de garantir la qualitat educativa del municipi i defensar l'escola pública.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: