|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 4 de setembre de 2013

El delegat del Govern a Barcelona ha visitat Cardedeu

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha fet avui una visita institucional a Cardedeu, on s'ha reunit amb l'alcaldessa, Calamanda Vila, i amb diversos regidors del govern per conèixer de primera mà l'actualitat local i els projectes del consistori.

Una de les qüestions tractades amb el delegat ha estat si pot intercedir amb Fecsa per tal que la companyia agilitzi les gestions i es puguin obrir, finalment, el carrer Ramon y Cajal i la rambla Ernest Lluch, ja que les obres d'urbanització van acabar fa mesos. Després de la reunió el delegat i els representants municipals han visitat el Mercat Municipal.

Aquesta visita forma part del programa habitual de treball del delegat del Govern per escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents problemàtiques i oferir la voluntat de consens i de col·laboració per part de la Generalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: