|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dilluns, 17 de desembre de 2012

El delegat del govern, Salvador Jorba, encoratja la Fira de Nadal a seguir en aquesta línia

El delegat del govern ha visitat aquest diumenge la Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu. Salvador Jorba ha quedat sorprès tant per la qualitat com per l'organització de la Fira.

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, ha estat aquest diumenge a Cardedeu visitant la Fira de Nadal i del Torró Artesà. Salvador Jorba ha destacat la qualitat tant dels productes exposats com de les diverses activitats que s'han dut a terme, i ha encoratjat a seguir en aquesta línia, que aporta un tret diferencial a la Fira de Nadal de Cardedeu. El delegat del govern ha manifestat haver-se sentit sorprès positivament en veure l'organització i el lideratge dels nombrosos voluntaris que la fan possible, i n'ha destacat també la facilitat per recórrer l'espai.

Tot i que encara és d'hora per fer valoracions, alguns paradistes durant el cap de setmana mostraven la seva satisfacció amb el ritme de vendes. Des de divendres i fins diumenge nombrosos veïns de Cardedeu i d'altres poblacions de Catalunya han visitat la fira i han gaudit de les activitats que s'hi han dut a terme.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: