|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 7 de setembre de 2010

El curs escolar comença marcat per les millores fetes als centres durant l'estiu

Un total de 3.268 alumnes han començat avui amb normalitat el curs escolar 2010-2011 a Cardedeu, entre els que hi ha 2.855 nenes i nens de P3 a 4art d'ESO, 168 a les escoles bressol i 245 alumnes de batxillerat.
La principal novetat del curs, més enllà de l'avançament de l'inici de les classes una setmana, és que un equip de 17 operaris ha treballat durant 8 setmanes aquest estiu en tasques de rehabilitació i manteniment de les escoles de Cardedeu aprofitant les vacances dels alumnes. Es tracta de persones contractades amb aquesta finalitat en el marc dels Plans extraordinaris d'ocupació subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que han dedicat 3.288 hores a fer aquestes tasques. L'actuació més important ha consistit en pintar l'interior d'alguns centres. En total, s'han pintat 7.879 metres quadrats de paret, en els que han calgut 1.313 kg de pintura.

En concret, al CEIP Ramon Macip - Dolors Granés s'han pintat totes les parets, sostres i portes dels diferents edificis de l'escola, s'ha reparat la coberta canviant algunes teules malmeses, i s'han fet petites actuacions al pati com la col·locació de graons a l'escala exterior del mòdul de primària o neteja de les reixes, així com petites tasques de manteniment als lavabos. Al CEIP Les Aigües també s'han pintat algunes aules i s'ha actuat al pati, netejant reixes de desguassos, retirant el tobogan, i netejant la coberta. També s'han repassat les cisternes dels lavabos, s'han canviat fluorescents, i s'ha reparat persianes, entre d'altres. Pel que fa al CEIP Germans Corbella, també s'han aprofitat les vacances escolars per pintar parets i sostres del centre, i per reparar la xarxa d'evacuació d'aigua residual, la coberta del porxo, algun envà i fusteria dels banys, i les grades de la pista poliesportiva. A més, s'ha instal·lat una nova font al pati d'Educació Infantil i s'ha col·locat un aparcabicis a l'entrada de l'edifici. Finalment, a l'escola bressol de Can Serra s'han pintat parets, i s'ha col·locat parquet a totes les aules.

Està previst continuar fent petites actuacions en d'altres centres escolars d'ara fins a finals d'any sense causar molèsties als alumnes.

D'altra banda, les obres de l'edifici definitiu del SES Pla Marcell que fa la Generalitat, van complint amb els terminis fixats i, per tant, es preveu que estiguin enllestides a començaments de 2011.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: