|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 13 de juny de 2012

Els alumnes del curs del nivell bàsic 2 de català de Cardedeu fan una visita al Museu Arxiu Tomàs Balvey

Els alumnes van poder admirar la renovada Farmàcia Balvey, passejar pel jardí del museu i, fins i tot, tastar una mica de ratafia.
Una quinzena d’alumnes dels cursos de català de Cardedeu van visitar el Museu de Cardedeu, concretament la Farmàcia Balvey i el jardí de plantes remeieres, el dimecres 6 de juny. També van poder gaudir de l’explicació de la tradició i l'elaboració de la ratafia, a càrrec d'experts en la matèria. La visita es va acabar amb una degustació d'aquest licor i d’una tisana elaborada amb plantes del jardí del Museu.

Aquesta sortida forma part de les activitats socioculturals que es duen a terme des de l'Oficina de Català de Cardedeu amb l’objectiu que els alumnes coneguin els diferents equipaments i serveis del municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: